Online lessen m.b.t. Teams

Online lessen m.b.t. Teams

Van 9 tot 13 november organiseert Dienst IT i.s.m. Signpost enkele webinars omtrent Teams.  Gedetailleerde info omtrent deze online lesssen vindt u op deze website onder de rubriek “Online lessen (webinars)”

Om de sessies zo goed mogelijk te laten verlopen adviseren we jullie om de app Teams te installeren op uw pc.  Een beknopte uitleg hieromtrent vindt u onder de rubriek “Handleidingen”.

U kunt deelnemen aan de online-lessen door in de rubriek “Online lessen (webinars)” op de juiste (rode) link te klikken.

De leerkrachten die nog nooit eerder een videogesprek gedaan hebben met Teams kunnen, geheel vrijblijvend,  “bij wijze van oefening” maandag 9 november tussen 13:00 en 14:00 een videogesprek houden met Ludo Govaers door op onderstaande link te klikken.  Zo weet je of geluid en beeld correct werken en neem je de eerste plankenkoorts weg.

Videobellen met Teams – mijn 1ste keer

Ludo Govaers